Sambungan ....

Assalammualaikum ... sambungan dari entry yang nie :) TEKAN SINI

ika nak ucapkan berbanyak terima kasih buat kawan2 fb dan blog yang sudi wish bufday ikaa :) moga doa kalian smua dimakbulkan ALLAH SWT .. Amin.. ^_^ Thankss jgk kepada mak ika sbb sudi nyanyikan lagu utk ika :) walaupun xdpt smbut skrg, tp nyanyian & ucapan sangat brmakna buat adek iloveyou mom ! :* Xlupe jgk ucapan dari ayung, kakiza, angah sekeluarga :) Utk ABOY, thankss untuk kejutan ! :D Xsangka taw .. hehe .. thankyousomuchsayang <3 font="">:), utk dek NANA , thankss sayang :) Dan akhir sekali utk kawan2 rumah, FATYN (thanks utk ucapan dan ... ), ERA, TIKAH, AIN, NADIA, BELLA & PIKA sbb baling tepung kt aku/akak.. jadi HANTU TEPUNG sementara .. hahaha memang terbaik ! :) Taon pertama smbut dgn tepung ..hehe ... thankss somuch semuaa !! Loveyoualls






SelamaT Hari Lahir Yang Ke- 20 Nor Atiqah Aisyah

Assalammualaikum :)

Happy birthday to me
happy birthday to me
happy birthday happy birthday,
happy birthday to me ..

Alhamdulillah, harini genap umur ika 20 tahun . Dah besar anak mak :) hihi .. Thanks untuk kawan2 yang wish kat fon, kt fb especially mysayang Aboy :) katanya nak dtg kolej harini , nak sambut bufday girl nie :) I'm waiting you dear ! Xsabar nak jumpa awak :) Entry seterusnya ... TUNGGU .... ! :)


Mysayang bufday

Assalammualaikum readers .. Morning :) Harini ikaa happy sangat coz malam td dapat jumpa Aboy kejap . Mak suruh dia datang, mak blanje makan sempena bufday dia harini . Alololo, sweet x mak ika ? :D Dpt jgk lepaskan rindu tatap muka dia lama2 . hihihi .. Okeyla, ika nak tunjuk satu benda. Seumur hidup ika, firstime ikaa buat untuk dia yg bergelar 'LELAKI' :) Hnyaa org yang special jee dpt, dan awak laa beruntung Aboy :) 

video
okey, nie laa benda yang ika katakan tu .. korang tgklaa sendiri k :) hihihi *maluu

happy birthday sayang :) saya harap awak suke hadiah dari saya tu :) walaupun xmahal, ia berharga untuk awak taw ^_^ iloveyousomuch Mohd Syawal :*


Dapat doodles dari Bunny Inspired

Assalammualaikum .. selamat petang .. :) korang.. ikaa dapat free doodles laa ^_^ nak tgk tak ? nak tak ? okey kejap eh .. loa...ding... 
haaa..comey kan ? hihi, nak taw cmne ika leh dpt ? Okey, cmni citanya, 18/4/2013 lepas ikaa join Segmen Free Doodles by Bunny Inspired . Ade laa jgk syarat2 nya tapi xsusah pon . Just like sana, like sini :D ikaa xsangke pon akan dpt doodles nie sbb 25 org yang terawal je akan dapat . Tup2, tgk shoutbox tadi, bunny suh g entry dia br update, n dia pon kata ikaa dapat :) Mane xhappy nya kan .. ikaa nie jarang dpt present2 nie .. hahaha.. Ape lg, ikaa trus terjah blog comel tu ^_^ Alhamdulillah, ada gak doodles untuk ika . Apa lg, save image and lekat kt entry nie :) Lepas tu, ika akan letak kt sidebar kanan :) Sebagai tanda penghargaan utk bunny :) hihihi .. Apa2 pon, terima kasih banyak2 yee Bunny Inspired ^_^

Birthday boy ( anak buah ika )

Assalammualaikum ...
happy birthday to you,
happy birthday to you, 
happy birthday to M. Rayyan Iqbal,
happy birthday to you ...

nie laa dia bufday boy :) 
anak buah ikaa no 3 ^_^

hepy bufday yg ke 3thn syg :) adiah rayyan maksu dah beli, tunggu rayyan blik je ni ..hehe


SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

Assalammualaikum .. hye korang selamat ptg :) ptg nie ika nak join 1 segmen oleh bloggers terkenal Hazwan Hairy :) Syarat2 dia senang je , so ika xperlukan masa yang lama nak buat entry. Lagipon dah lame ika xjoin segmen2 ni.. xmenang pon xpe, sekadar mmberi sokongan kpd HH :)



P/S :Korang jumla join sekali :) tarikh tutup dia 25/4/2013 .. Join taw jgn tak join ! :)

Konsert Aspirasi Seni ~

Konsert Aspirasi Seni ~ Alhamdulillah, group ika dpt n07 dari 15 group yang btanding :) Sbenarnya, kalah menang bukan ukurannya, markah untuk assigment yang kami kejar :) Alhamdulillah, markah assigment kami perolehi 400 lebih dr 500.. the best moment in 2013 !!