Happy anniversery 5month dear




Assalammualaikum .. 

31/8/2012 - 31/1/2013 ----> Alhamdulillah cukup 5 bulan kami couple :) Ikaa harap sgt hbungan kami nie biarlah smpai ke akhir hayat .. AMIN ..Xsanggup kehilangan dia sbb bg ikaa dia lah lelaki yg byk brsabar dgn prangai ikaa :) Wlaupun kdg2 dia suka buat hal, dia pasti pujuk ikaa balik :) Tu yg mmbuatkan ikaa senang dgn dia .. Alhamdulillah setakat nie hbungan dia dgn family ikaa dh brtambah rapat .. Aboy pndai hrmat org tua :) Ikaa suka kan dia sbb byk ciri2 lelaki yg ikaa idamkan ada pd dia .. Korang tolong doakan hbungan kami yea :) Untuk awak sayang , HAPPY ANNIVERSERY FOR 5 MONTH :) Saya xmampu bg awak hadiah yg mahal2 , yang saya mampu hanyalah dengan mencintai awak sepenuh hati saya :) T.kasih sebab awak jaga saya, jaga hubungan dgn baik  wlaupun saya hmpir2 khilangan awak  . Saya sayangkan awak MOHD SYAWAL BIN ABU BAKAR..

I LOVE YOU MYDEMOK :)

6 ulasan:

Ety berkata...

Aww. Moga berkekalan. Selamat berbahagia dear :)

Nor Atiqah Aisyah berkata...

thankss dear :)

ezyra daniel berkata...

sweet2 je korang huhu..hope kekal ke jinjang pelamin gitu hehe

Nor Atiqah Aisyah berkata...

hehe amin ezyra :)

Cik Cammy Lia berkata...

semoga awk bahagia sll yer

Nor Atiqah Aisyah berkata...

Thanks cik cammy lia :)