Alhamdulillah...


Assalammualaikum.. jam menunjukkan pukul 1.42 a.m.. still tak tido lagi dsbbkn baru lps tgk ADNAN SEMPIT 3.. tapi syg, dah nak abis ika bole pulak trtekan X .. ohh sungguh sadis :( alamatnya tgk esok jela kalau line BB nie okey.. pagi nie takdela cite byk pon, cuma nak ingat balik kngn lama cmne ika brtemu dgn insan yang ika syg skrg Mohd Syawal a.k.a aboy :)Ika pendekkan cite jela oke . Mulanya, kitorg just kawan dlm fb. Taktahu la sape yg ADD sape sbb xpenah brtegur pon. Raya ke3 tahun lepas, ika ada update status kat wall tapi xingat ape yg ika tulis .. sekali ada la yang like status tu.. ramai yg like, tapi ika bole pulak jd peramah kjp malam tu .. ika tegur diorang cmni " (nama fb diorang), jemputlah dtg ke rumah :) Si aboy ni pon beri respon. Dia pon pelik sbb kitorg takpnh btego sblm nie ttiba ika tego kan .. hehehe.. cite punya cite, dia pon IM ika.. mintak no and alamat umah ika..ika pon bagi.. tak sangka pulak, esoknya dia mmg dtg btl2 :D dia dua orang je yg dtg .. aboy n hery.. Ya Allah, mcm2 perasaan masa tu.. tkejut, happy, segan, sume adelah ! Start dari tu,kitorg mula bkawan :) At the same time, ika ada partner mse tu tapi hbungan tu dh nyawa2 ikan laa. hehe .. bila ika gadoh gn partner ika, aboy lah yang byk sabarkan ika, bg nasihat sume..tp akhirnya ,ika dgn partner ika tu pts jgk akhirnya.. dan tarikh bmakna buat ika n aboy ialah 31/8/2012 :) tarikh nie dia melamar ika jd awek dia kat Pantai Cahaya Negeri,Port Dikcson :) Hoho~ sape x suka kn ? Ika terus terima dia and kitorg pon couple hgga hr ini :) hrp2 kkl hgga akhr hyt.. Amin... :)

Mohd Syawal a.k.a Aboy.. cintaHati ika :)


ALHAMDULILLAH, 31/8/2013(semalam), genaplah kami 1 tahun .. family pon tak kisah and dh restu..



2 ulasan:

ezyra daniel berkata...

tahniah girl..
semoga kekal bahagia ^^

♥ Ikaa Aboy ♥ berkata...

tq :)