Dapat doodles dari Bunny Inspired

Assalammualaikum .. selamat petang .. :) korang.. ikaa dapat free doodles laa ^_^ nak tgk tak ? nak tak ? okey kejap eh .. loa...ding... 
haaa..comey kan ? hihi, nak taw cmne ika leh dpt ? Okey, cmni citanya, 18/4/2013 lepas ikaa join Segmen Free Doodles by Bunny Inspired . Ade laa jgk syarat2 nya tapi xsusah pon . Just like sana, like sini :D ikaa xsangke pon akan dpt doodles nie sbb 25 org yang terawal je akan dapat . Tup2, tgk shoutbox tadi, bunny suh g entry dia br update, n dia pon kata ikaa dapat :) Mane xhappy nya kan .. ikaa nie jarang dpt present2 nie .. hahaha.. Ape lg, ikaa trus terjah blog comel tu ^_^ Alhamdulillah, ada gak doodles untuk ika . Apa lg, save image and lekat kt entry nie :) Lepas tu, ika akan letak kt sidebar kanan :) Sebagai tanda penghargaan utk bunny :) hihihi .. Apa2 pon, terima kasih banyak2 yee Bunny Inspired ^_^

4 ulasan:

Condoriano berkata...

Oh wah congrats :)

♥ Ikaa Aboy ♥ berkata...

thanks :)

Si Matatajam berkata...

Cutenya..congrats Ika

♥ Ikaa Aboy ♥ berkata...

hehe cute kn :) thanks ..