SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

Assalammualaikum .. hye korang selamat ptg :) ptg nie ika nak join 1 segmen oleh bloggers terkenal Hazwan Hairy :) Syarat2 dia senang je , so ika xperlukan masa yang lama nak buat entry. Lagipon dah lame ika xjoin segmen2 ni.. xmenang pon xpe, sekadar mmberi sokongan kpd HH :)



P/S :Korang jumla join sekali :) tarikh tutup dia 25/4/2013 .. Join taw jgn tak join ! :)

7 ulasan:

iu-hazirah berkata...

dr segmen yg sama
done follow
good luck

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

AyueJean AJ berkata...

Singgah kembali....
=D

Nor Atiqah Aisyah berkata...

tq :)

Hani Razhani berkata...

salam, dari segmen yg sama membalas terjahan. Salam perkenalan...;)

Nur Shuhada berkata...

haii..dari segmen yg sama.good luck & selamat bersegmen :)

http://shud91.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

Nor Atiqah Aisyah berkata...

tq hani, shuhada :)

Puteri Diana Zulkiffli berkata...

assalamualaikum...
Diana dtg dr segmen yg sama...so, Diana dah follow & bw blog awak...Diana harap2, lps ni kite dpt tuka2 pendapat...nnt awak bw, tgglkan jejak & follow blog Diana k! salam ukhuwah fillah! =) wassalam

http://puterinoralyadianazulkiffli.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.htm